Consultanta de afaceri – servicii complexe

Serviciile noastre includ:

  • consultanta pentru vanzarea afacerii, dezvoltare, restructurare, reorientare.
  • Analizam situatia existenta a afacerii si nivelul de pregatire a firmei in perspectiva vanzarii urmand a estima valorea afacerii.
  • planuri de afaceri pentru firmele existente care sunt în căutare de finanţare, intrare pe noi pieţe, introducere de produse noi
  • planuri de afaceri pentru firme în restructurare
  • planuri de afaceri pentru obtinerea de fonduri europene

Consultanta si/sau evaluarea afacerii cuprinde evaluarea ideilor de afaceri sau a unui proiect, analiza si diagnosticarea unei afaceri care are ca scop consolidarea acesteia, elaborarea unui plan de afaceri, reorganizarea activitatilor afacerii, elaborarea si implementarea unui sistem de management al afacerii si dezvoltarea unui sistem personalizat de bord managerial.


Studiul de fezabilitate va presupune realizarea unei analize complexe comerciala, de management, de marketing, tehnica si financiara a afacerii, privita ca un sistem dinamic de productie si comercializare de servicii si produse.


Obtinerea unei finantari este un proces complex care poate sa aduca beneficii unei afaceri, astfel ca identificarea unor programe specifice de finantare si analizarea aspectelor practice privind finantarea este foarte importanta.


Beneficiind de o experienta complexa si indelungata Estimatori Group pune la dispozitie consultanti de afaceri de prima mana.


Intra in contact cu noi:
E-mail:
Tel. contact : 0735 212 032

Date de contact

E-mail:

Toate serviciile