Experti evaluatori ANEVAR, Evaluator imobiliar
Daniel WETTENSTEIN Daniel WETTENSTEIN - Partener
Membru fondator si partener in firma din 2004. Dupa ce a studiat facultatea de stiinte Economice in Bucuresti, a inceput sa lucreze in diverse domenii precum, telecomunicatii, banca, real estate. Este membru titular al Asociatiei Evaluatorilor din Romania. Expert in evaluari, investitii si consultanta imobiliara, cu o experienta de peste 12 ani, Daniel este de asemenea implicat in managementul echipei preocupat in permanenta de cautare de noi oportunitati de business.

Mitru Marius - Expert evaluator
De profesie inginer, este membru titular al Asociatiei Evaluatorilor din Romania inca din 2007. Marius, crede ca experienta acumulata pana acum... "m-a invatat sa am incredere in fortele proprii pentru a avea succes".

Mihaela TITU Mihaela TITU - Responsabila pentru calitatea si verificarea rapoartelor de evaluare.
Mihaela este absolventa a Institutului Politehnic Bucuresti, Facultatatea de Chimie Industriala unde a urmat apoi un Master. Este membru titular activ al Asociatiei Evaluatorilor din Romania su o experienta de peste 5 ani pe segmentul evaluarilor imobiliare. Mihaela are experienta in domeniul bancar/ credite , tranzactii titluri de stat , resurse umane si vanzari. Se defineste ca o persoana activa si creativa, prin dorința de a descoperi si invata tot mai mult.

Date de contact

Tel: 0735.212.032
       0371 425 879

E-mail:

Toate serviciile