Estimatori Group ofera consultanta de specialitate pe domeniul evaluarilor, serviciilor financiare, audit, taxe, lichidari, accesare fonduri structurale si alte domenii conexe.


Ne adresam companiilor romanesti si straine din toate sferele de activitate, oamenilor de afaceri în general, pe o arie de acoperire extinsa la întregul teritoriu al Romaniei.


Viziunea noastra este simpla: suntem pasionaţi de munca prestata si o facem cu placere intr-un timp relativ scurt. Cautam sa investim in permanenta in pregatirea consultantilor nostrii pentru a putea oferi servicii de calitate la standarde inalte si a castiga increderea clientilor pe termen lung.


Grupul nostru de specialisti este capabil sa ofere servicii personalizate in functie de nevoile clientului, preluand sarcinile operative si degajand timpi pretiosi pentru companii. In acest sens, colaboram cu:

  • experti evaluatori, Membrii autorizati ai Asociatiei Evaluatorilor din Romania, (ANEVAR)
  • experti contabili - Membrii autorizati ai Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania,
  • auditori autorizati de catre Camera Auditorilor Financiari din Romania,
  • lichidatori judiciari membrii ai Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania,
  • avocati, notari, etc.
  • Daca esti interesat de colaborare pe domeniile evaluari, audit, financiar, ...asteptam un cv sau propunerea ta pe mail la office [@] estimatori.ro Suntem deschisi colaborarilor pentru toata tara.


ECHIPA

Daniel WETTENSTEIN
Daniel WETTENSTEIN - Partener
Iau decizii bazate pe... analiza temeinica a situatiei, pe logica, intuitie si bun-simt.

Membru fondator si partener in firma din 2004. Dupa ce a studiat facultatea de stiinte Economice in Bucuresti, a inceput sa lucreze in diverse domenii precum, telecomunicatii, banca, real estate. Este membru titular al Asociatiei Evaluatorilor din Romania. Expert in evaluari, investitii si consultanta imobiliare, cu o experienta de peste 12 ani, Daniel este de asemenea implicat in managementul echipei preocupat in permanenta de cautare de noi oportunitati de business.

Martin Allen - Partener
Allen este unul din mentorii firmei cu experienta de business si management. Absolvent in Statele Unite al unui MBA, Allen are experienta in pozitii de top la firme de renume din Germania si Statele Unite. Allen desi are aproape 60 ani, reuseste prin munca si perseverenta sa sa fie un angajat model, reusind de multe ori sa fie primul si ultimul angajat din birou. Este implicat activ in diverse trusturi de caritate in diverse domenii, conferinte de specialitate, etc... Allen se bucură de gradinarit si agricultura ecologica, are propria sera unde isi cultiva legumele. Adora sa-si petreaca cat mai mult timp cu copii si nepotii lui.

Marcu CONSTANTA - Director Evaluari
De profesie inginer, absolventa in cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti este membru titular activ al Asociatiei Evaluatorilor din Romania inca din 2000.
D-na Marcu, crede ca experienta acumulata pana acum... "m-a invatat sa am incredere in fortele proprii pentru a avea succes".

Cristina STOIAN - Director Audit
Cristina este membru titular al Camerei Auditorilor din Romania si al Asociatiei Evaluatorilor din Romania. Este responsabila cu Auditul financiar si intern. Intodeauna am considerat... important este sa respecti regulile jocului si sa nu le modifici pe parcurs dupa bunul plac.

Dragos Popescu - Expert Contabil si Consultant Fiscal.
Dragos este responsabil cu: Organizarea, coordonarea si controlul intregii activitati de evidenta financiar-contabila a societatilor, centralizarea rezultatelor, intocmirea balantelor de verificare,intocmirea declaratiilor lunare catre bugetul general consolidat, intocmirea bilanturilor contabile, elaborarea si finalizarea documentatiei privind inventarierea patrimoniului. Consultant fiscal atestat Camera Consultantilor Fiscali cu experienta in domeniu de peste 5 ani.

Mihaela TITU - Responsabila pentru calitatea si verificarea rapoartelor de evaluare.
Mihaela este absolventa a Institutului Politehnic Bucuresti, Facultatatea de Chimie Industriala unde a urmat apoi un Master. Este membru titular activ al Asociatiei Evaluatorilor din Romania su o experienta de peste 5 ani pe segmentul evaluarilor imobiliare. Mihaela are experienta in domeniul bancar/ credite , tranzactii titluri de stat , resurse umane si vanzari. Se defineste ca o persoana activa si creativa, prin dorința de a descoperi si invata tot mai mult.

Date de contact

E-mail: