Audit

Membrii autorizati ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania

Procesul de due-diligence presupune investigarea si analiza ce se realizeaza inaintea desfasurarii unei investitii, a unui parteneriat de afaceri, a unei achizitii sau a unui imprumut din partea unei banci ce are ca obiectiv determinarea valorii amplasamentului ce reprezinta obiectul tranzactiei sau al aspectelor care sunt mai putin vizibile, cum ar putea fi poluarea si neconformarea cu normele privind legislatia de mediu.


Due-diligence poate sa presupuna si realizarea unei anchete si a unui audit mai aprofundat al situatiei financiar-contabile a unei societati si reprezinta un demers foarte important realizat inainte de o investitie intr-o societate. O societate va fi investigata in mod amanuntit prin procesul de due-diligence, din toate punctele de vedere - financiar, comercial, operational, legal - pentru a se evidentia situatia reala cu care se confrunta acea societate, precum si beneficiile sau riscurile unei investitii.


Dupa analiza rezultatelor unui proces de due-diligence, un finantator poate sa ia o decizie mai corecta daca sa investeasca/sa achizitioneze sau nu acea firma.

Se pot investiga aspecte cum ar fi:

  • notorietatea societatii pe piata,
  • satisfactia clientilor sai,
  • calitatea produselor sau a serviciilor prestate de societate.

Asteptam cu interes cererea dvs. de oferta:
E-mail:
Tel. contact : 0735 212 032

Date de contact

E-mail:

Toate serviciile