Consultanta fiscala poate fi exercitata doar de catre persoane ce au promovat un examen de consultanta fiscala si sunt inregistrate la Registrul Consultantilor fiscali si ai societatilor de consultanta fiscala ca fiind persoane active in maxim 60 de zile dupa ce au promovat aceasta examinare.

Cu o experienta foarte vasta in domeniul fiscal, actionand pentru clienti straini cat si romani, consultantii nostri fiscali va acoperi aspecte cum ar fi conceperea unor scheme fiscale individuale, planificare fiscala pentru societati comerciale, realizarea de strategii fiscale ce vor duce la impozite mai mici cu resprectarea legii si la maximizarea profitului. Experienta noastra va ofera solutii legale pentru cresterea profitului,  pentru diminuarea taxelor ce le platiti si pentru maximizarea investitiilor.

Afacerile si orice alte lucruri care au legatura cu banii nu pot fi lasate pe mana oricarei persoane. Aceasta responsabilitate chiar nu poate sa ii fie atriubuita prea multor persoane din jurul dumneavoastra. Le puteti gestiona pe cont propriu, in schimb. Pe de alta parte cateva sfaturi de la persoane care au pregatire in domeniu sunt esentiale in aceasta arie. Informatia relevanta, pe langa anumite actiuni si decizii foarte bune stau in spatele oricarui succes financiar care sa dureze.

Daca aveti in plan sa incepeti o afacere, daca ati inceput deja una sau daca aveti o afacere de mai mult timp si nu mai faceti fata cu toata nebunia privind impozitele si taxele iar concurenta dumneavoastra se pozitioneaza mai bine decat o face afacerea pe care o detineti, atunci aveti nevoie de consultanta fiscala. Exista foarte multe aspecte foarte importante pe care trebuie sa le considerati iar intrebarile pe care le aveti chiar dumneavoastra in minte sunt, cel mai probabil, doar o parte neinsemnata din totalul acestor aspecte.

Veti colabora cu un consultant fiscal care o sa va ajute sa reduceti povara fiscala la un minim. Exista costuri foarte mari pentru toate afacerile, costuri care se obtin din taxe, in diverse forme, insa de cele mai multe ori acestea pot fi amanate sau pot fi reduse. Un departament de consultanta fiscala o sa va ofere servicii specializate ce se concentreaza asupra modului in care intentionati sa va edsfasurati activitatea intr-un mediu de afaceri care evolueaza din ce in ce mai rapid, un mediu care este din ce in ce mai fluctuant.

Date de contact

E-mail:

Toate serviciile