Un evaluator imobiliar este prietenul tau, antrenat de mai mult de 15 ani in dinamica piata româneasca, pregatit acum sa iti ofere cotatia corecta pentru orice fel de proprietate imobiliara. Suntem gata sa oferim experienta noastra persoanelor fizice sau investitorilor, ce doresc sa stabileasca valoarea de impozitare a cladirilor nerezidentiale sau a cladirilor unde se desfasoara activitati economice. Bineinteles ca nu ne marginim la atât, compania noastra are pregatit un expert evaluator gata sa stabileasca valoarea de piata pentru proprietatea ta imobiliara, atât pentru stabilirea gradului de impozitare, pentru raportari financiare, pentru majorarea capitalului social sau in vederea unei noi achizitii, a unei fuziuni sau a lichidarii societatii comerciale. Avem competentele necesare pentru a evalua mijloacele fixe aflate in patrimoniul institutiilor publice in vederea vânzarii, inchirierii, fuziunii sau altor scopuri. Acoperirea nationala este un argument puternic pentru clientii nostri, acestia se pot baza oricând si oriunde pe serviciile noastre.

Nu ignoram nici segmentul acoperit de persoanele fizice, evaluatorii imobiliari din cadrul companiei noastre au o vasta experienta in evaluarea pentru stabilirea valorii impozabile a cladirilor nerezidentiale sau a cladirilor unde se desfasoara activitati economice. De asemenea, suntem oricând alaturi de investitori, oferindu-le acestora evaluari pentru stabilirea valorii de piata precum si studii de piata complexe pentru stabilirea rentabilitatii proiectelor viitoare. Pentru ca doar apelând la echipa noastra de evaluatori ANEVAR puteti oferii afacerii dumneavoastra sansa de a se bucura de la inceput de premisele unei dezvoltari sanatoase, organice. Apelând la evaluatori autorizati aveti garantia unui partener profesionist, ce va garanta un bun randament al investitiei, o incadrare corespunzatoare pe scala de impozitare precum si o evaluare obiectiva a valorii de piata a imobilului auditat, in deplina concordanta cu standardele ANEVAR.

 

Asigura-te ca obtii beneficiul maxim, apeleaza la un expert evaluator!

Expertul evaluator isi face simtita utilitatea in cele mai importante momente: atunci când te hotarasti sa faci cele mai valoroase tranzactii din viata ta! Desigur, una din cele mai considerabile achizitii din viata noastra o reprezinta achizitia unei locuinte. Dar efortul este mare si de cele mai multe ori suntem nevoiti sa apelam la un credit oferit de banca. Iar printre numeroasele exigente ale institutiei financiare, una din cele mai importante este existenta unui raport de evaluare intocmit de unul din evaluatorii ANEVAR. Astfel, banca se asigura ca valoarea imprumutului solicitat este in concordanta cu valoarea proprietatii care face obiectul acestuia, dându-i creditorului sansa de a recupera suma imprumutata in cazul intrarii in incapacitate de plata a solicitantului. Un alt produs bancar care necesita interventia unor evaluatori autorizati este refinantarea.  Aceasta functioneaza in aceeasi parametrii, scopul final fiind garantia creditorului ca isi poate recupera suma imprumutata in caz de nevoie.

ANEVAR, prin evaluatorii autorizati formati sub standardele acestei institutii, va ajuta si in alte circumstante. In cazul fericit in care sunteti proprietarul unui imobil pe care v-ati hotarât sa-l vindeti, este deosebit de important sa ii stabiliti valoarea de piata reala. In acest fel puteti initia procesul de negociere având o baza fundamentata si bineinteles ca va veti pozitiona astfel incât sa obtineti beneficiul maxim. Astfel, un expert evaluator va aduce plus valoare tranzactiei, oferindu-va posibilitatea de a avea o imagine complexa asupra limitelor pe care vi le puteti fixa in stabilirea pretului final al tranzactiei. Iar daca aveti nevoie de un imprumut bancar, garantarea acestuia se va face, printre altele, pe baza documentatiei intocmite de evaluatorii ANEVAR. In acest fel institutia bancara se asigura ca isi poate recupera investitia, in cazul in care intervin probleme in rambursarea creditului, iar dumneavoastra stiti cu exactitate ce suma puteti solicita.

 

Doar o echipa de evaluatori autorizati iti poate releva oportunitatea investitiei!

Evaluatorii autorizati sunt pregatiti sa vada pentru tine detaliile pe care ai tendinta sa le ignori. Astfel, pe baza documentelor puse la dispozitia lor, acestia pot analiza oportunitatea investitiei tinând cont nu numai de suprafata sau pozitionare, cât si de multe alte aspecte pe care suntem altfel predispusi sa le trecem cu vederea. Astfel, evaluatorii ANEVAR vor remarca detalii pe care clientii de multe ori le pot trece cu vederea. De exemplu, de multe ori ignoram detaliile care determina costurile utilitatilor in beneficiul confortului. Dar un expert evaluator este pregatit sa atraga atentia asupra neajunsurilor generate de o suprafata mai mare a camerelor care va atrage dupa sine un consum mai mare pentru incalzire, iarna, sau pentru racire – vara. Existenta dependintelor sau a unui loc de parcare inclus in oferta poate de multe ori influenta decisiv valoarea proprietatii, la fel cum vecinatatile au un rol determinant in stabilirea pretului final.

Un expert evaluator bun trebuie sa dezvolte competente in mai multe domenii, pentru a intelege unitar procesul. Astfel, acesta imbina arhitectura cu ingineria si instalatiile, cunostintele de legislatie cu cele legate de economie, iar matematica si statistica sunt un bonus ce ii confera posibilitatea de a cuantifica intr-un mod pragmatic, fundamentat, valoarea unei proprietati intr-un mod cât mai obiectiv. Iar pe baza tuturor informatiilor culese din teren sau puse la dispozitie de client, evaluatorul ANEVAR va furniza un raspuns complex intr-un interval de câteva zile lucratoare. In conditiile in care asistam la o dezvoltare continua in zonele metropolitane ale marilor orase este imperios necesar sa consultam un astfel de evaluator autorizat, capabil sa poata evalua potentialul zonei in care se afla proprietatea, posibilitatile de dezvoltare a infrastructurii si ale utilitatilor, iar in final sa luam decizia de cumparare in deplina cunostinta de cauza.

Pentru cereri de oferta trimiteti mail la evaluari@estimatori.ro sau ne puteti suna 0735.212.032

Date de contact

E-mail:

Toate serviciile